• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Uniek Kerstconcert met Flakkeese koren op Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Maandag 02 december 2019 om 08:06

Uniek Kerstconcert met Flakkeese koren op Goeree-Overflakkee

Plaats: Middelharnis
Datum: Woensdag 11 december 2019 19:30 uur


Middelharnis – Op woensdagavond 11 december 2019 is er in de grote dorpskerk van Middelharnis een uniek Kerstconcert met het nieuwe Jongerenkoor Ons Eiland, Jong Dameskoor Shira en jongerenkoor Loïs o.l.v. Peter Wildeman. Lees hieronder meer.

Vervolg
Jongerenkoor Ons Eiland en Jongerenkoor Loïs zingen gezamenlijk. Bij elkaar een koor van 150 leden. Hierbij speelt Joost van Belzen op het orgel/vleugel. Dit koor zingt een aantal liederen over ‘de blinkende Morgenster’. Dit zijn psalmen en bekende Nederlandstalige Kerstliederen rondom dit thema. Het Jong Dameskoor Shira organiseert dit afwisselende kerstconcert. Zij zingen een blok met bekende Nederlandstalige kerstliederen, en 1 blokje met 3 delen uit een geweldig mooie Amerikaanse Kerstcantate. Er werken ook diverse solisten aan dit concert mee: Elise Hout uit Sommelsdijk, als vaste koorsoliste van Shira. Tenira Sturm, vaste koorsoliste van Loïs, en John Hoekman die de mannelijke soli voor zijn rekening neemt. Daarnaast speelt Bart van ’t Geloof op zijn Cello mee. Een concert voor jong en oud.

Meer informatie

De avond begint om 19:30 uur en is ten bate van de JBGG. Entree is €7,50 voor volwassenen, €2,50 voor kinderen en €20,00 voor gezinnen.

Reserveren kan via de website van www.peterwildeman.nl.

Uniek Kerstconcert met Flakkeese koren op Goeree-Overflakkee