• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Burgermeester Grootenboer-Dubbelman onthaalt Sinterklaas in Ouddorp

Gepubliceerd: Vrijdag 08 november 2019 om 14:12

Burgermeester Grootenboer-Dubbelman onthaalt Sinterklaas in Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 16 november 2019 12:30 uur


Ouddorp - Zaterdag 16 november 2019 komt Sinterklaas vanuit Spanje aan in Ouddorp. "Kom rond 12:00 uur naar de haven van Ouddorp om Sinterklaas een warm onthaal te geven. Pietenband Concordia zorgt voor gezellige Sinterklaasmuziek, zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen. Sinterklaas wordt dit jaar op een bijzondere manier onthaald. Niemand minder dan burgermeester Ada Grootenboer-Dubbelman zal Sint welkom heten in de haven van Ouddorp. En dat is nog niet alles..." Lees hieronder meer.

Sinterklaas gaat wel op een hele speciale manier richting Ouddorp Centrum! Samen met zijn Zwarte Pieten rijdt hij met de Wielen van de Bus richting het centrum. Daar kunnen de kinderen niet alleen met Sinterklaas en zijn Pieten op de foto, maar ook met de Wielen van de Bus. Ondertussen zijn Pieten Ricardo en Filippo al in het centrum, zij vinden het maar raar dat er een feest is voor Sinterklaas, maar dat hij zelf geen cadeautjes krijgt. Samen met de kinderen gaan zij een leuk cadeau verzinnen en maken. Maar kunnen deze Pietenbroertjes dat wel? En hebben ze genoeg tijd om een cadeau klaar te hebben voordat Sinterklaas er is? Hopelijk krijgen ze genoeg hulp van de kinderen. Ondertussen zijn de winkels en de horeca uiteraard gewoon open, dus kan er lekker geshopt worden of een drankje gedronken worden in het gezellige centrum. Sinterklaas komt rond 12:30 uur aan in de haven en het programma eindigt rond 16:00 uur. Deze dag wordt, namens alle ondernemers in Ouddorp Centrum, georganiseerd en aangeboden door BIZ Ouddorp Centrum.

Op de Facebookpagina van Ouddorp Centrum kunt u meer informatie vinden over de tijden van dit evenement.

>>> Sinterklaasintocht aanmelden bij de redactie kan via de mail: koolemediaservice@gmail.com.

Burgermeester Grootenboer-Dubbelman onthaalt Sinterklaas in Ouddorp Burgermeester Grootenboer-Dubbelman onthaalt Sinterklaas in Ouddorp