• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Stevige wandeling over de Kwade Hoek Goedereede

Gepubliceerd: Dinsdag 05 november 2019 om 14:56

Stevige wandeling over de Kwade Hoek Goedereede

Plaats: Goedereede
Datum: Zaterdag 23 november 2019 14:00 uur


Goedereede - Kom zaterdag 23 november 2019 naar de Kwade Hoek op Goeree-Overflakkee en beleef een stevige wandeling over dit buitendijkse natuurgebied. "In twee uur tijd laten we ons verrassen door de natuur. Trek laarzen of hoge waterdichte stevige schoenen en warme kleding aan en meld je wel vooraf aan." Lees hieronder meer.

Oernatuur
"We gaan een stevige wandeling maken over de Kwade Hoek, door een oerlandschap van een grotendeels buitendijks gelegen natuurgebied. Tijdens de wandeling doorkruisen we begroeide delen met dichte struiken. Maar dichter bij de zee wordt het landschap opener. De kust groeit hier nog aan en dat is een heel bijzonder landschap!"

Aanspoelsels
De gids is ook een echte strandkenner. Wieren, schelpen en ander aanspoelsel: altijd ligt er wel wat verrassends tussen op de Kwade Hoek! "En ja: waarom heet het gebied Kwade Hoek? Vraag het maar aan de gids."

Aanmelden
Als je mee wilt met deze excursie is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via deze link naar de website van Natuurmonumenten. "We starten om 14:00 uur vanaf parkeerterrein Kwade Hoek thv Oostdijkseweg 107 in Goedereede. Twee uur later zijn we daar weer terug. Kijk voor kosten van deze activiteit ook op de website."

Stevige wandeling over de Kwade Hoek Goedereede