• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Boekbespreking bij Inloophuis De Boei in Ouddorp

Gepubliceerd: Zaterdag 02 november 2019 om 10:32

Boekbespreking bij Inloophuis De Boei in Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Dinsdag 12 november 2019 13:00 uur


Ouddorp - Op dinsdag 12 november 2019 wordt het boek 'de verdronkene', van Margriet de Moor besproken, onder leiding van Gerdie Schellevis. Locatie is De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. "De Overkant is de vaste locatie voor inloophuis de Boei, de afstand zou een obstakel kunnen zijn om het inloophuis te bezoeken daarom is het mogelijk gebruik te maken van de chauffeursdienst (graag uiterlijk 11 november aangeven van waar u opgehaald wilt worden), al komt u van de andere kant van het eiland." Lees hieronder verder.

Vervoer naar De Overkant

Vervoer regelen kan door een mail te sturen aan info@deboeigo.nl of te bellen naar tel. 06 2211 1572. Mocht u de hele dag willen blijven dan is het raadzaam om uw lunch mee te nemen.

Deuren op

Inloophuis de Boei opent haar deuren iedere 2e en 4e dinsdag van de maand om 10:00 uur, en de sluiting is rond 16:00 uur. "U wordt warm ontvangen door de ervaren en getrainde gastvrouwen met een kopje koffie of thee, uiteraard ontbreekt een versnapering niet."

De Boei -voor wie?

De Boei is een plek om lotgenoten te ontmoeten. Zij die kanker hebben, hebben gehad, hun naasten of nabestaanden. Er "te zijn" wordt door een gast verwoord met; "Het is een drempel dat wil ik niet ontkennen. Je vormt je een beeld, een idee, je oordeelt, eigenlijk een vooroordeel, echter heb nu spijt dat ik de stap niet eerder genomen heb om te komen".

Boekbespreking

Het boek wat op de middag van 12 november 2019 (aanvang 13:00 uur) besproken wordt begint het verhaal aan de vooravond van de Watersnoodramp, op zaterdag 31 januari 1953. "Het is een perfect technisch geschreven roman, leerzaam, meeslepend, spannend en mijmerend. Het mooie is dat de roman, hoe dramatisch ook, nooit sentimenteel wordt."

Boekbespreking bij Inloophuis De Boei in Ouddorp