• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Jeugd Goeree-Overflakkee welkom bij Youth Event in Ouddorp

Gepubliceerd: Vrijdag 01 november 2019 om 15:34

Jeugd Goeree-Overflakkee welkom bij Youth Event in Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Zondag 10 november 2019 18:30 uur


Ouddorp - Zondag 10 november 2019 zal er weer een Youth Event plaatsvinden in de Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp. Youth Event is een kerkdienst die helemaal georganiseerd wordt door de jongeren van de kerk en voor de jongeren van ons eiland. Iedereen is van harte welkom! De spreker van deze avond zal zijn: Eric van den Nieuwendijk. Lees hieronder meer.

Eric van den Nieuwendijk

Eric is al jarenlang betrokken bij het jongerenwerk van de Doopsgezinde Gemeente. Hij is geboren in Stellendam en woont inmiddels al weer jaren in Ouddorp. Een echte eilander dus. Jongeren van Goeree-Overflakkee zouden hem misschien kennen van de EO jongerendag bussen, die hij al zo’n 12 jaar organiseert. Eric is graag in contact met jongeren en vindt het bijzonder mooi en dankbaar een klein stukje van hun levensfase mee te mogen lopen. Ook al is dat maar beperkt als jongerenwerker. Er voor hen kunnen zijn op dat moment van hun leven. Laten merken dat ze worden gehoord en gezien. Begrijpen waar ze doorheen gaan. Iets van Jezus liefde aan hen meegeven, soms zelfs met woorden!

Themadienst

Het thema van deze dienst is: “El Clásico”. Dé wedstrijd van het jaar in Spanje. Barcelona tegen Madrid. Of in Nederland, de klassieker: Ajax – Feyenoord. "En wat dat met de, tot op het bot verdeelde kerk uit het Griekse Korinthe te maken heeft…… Dat ga je wel horen!
Be there!"

Praktische informatie

De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door de Youth Event band.
Aanvang: 18:30 uur in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp!
"Na het Youth Event is iedereen van harte welkom in de Ontmoetingsruimte, we drinken dan gezamenlijk koffie, thee of fris en praten we na over de dienst."

Jeugd Goeree-Overflakkee welkom bij Youth Event in Ouddorp Jeugd Goeree-Overflakkee welkom bij Youth Event in Ouddorp