• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Fietscafé Flakkee organiseert bijzondere verkoop voor het goede doel

Gepubliceerd: Dinsdag 29 oktober 2019 om 14:57

Fietscafé Flakkee organiseert bijzondere verkoop voor het goede doel

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 16 november 2019 13:00 uur


Middelharnis - Fietscafé Flakkee, onderdeel van stichting Koop de Goede Hoop, bestaat nu al een hele tijd in Middelharnis en heeft haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. Iedereen die even een rustig momentje wil zitten is welkom voor een gratis bakkie koffie of thee. Daarnaast knapt het fietscafé gratis gekregen fietsen op en de vrijwilligers zorgen ervoor dat de fietsen weer tiptop in berijdbare staat komen. Gewone dames-, heren- en kinderfietsen, maar ook bijzondere stalen of aluminium racefietsen! Er wordt nu een bijzonder fiets-verkoop georganiseerd op zaterdag 16 november 2019. Lees hieronder meer.

Bijzondere verkoop

Het fietscafé knapt zoals gezegd de gratis gekregen fietsen op. Levert dat geld op? Zeker, maar de opbrengst van de verkoop gaat geheel naar de goede doelen van de stichting! Elke twee maanden is dat een ander doel, waarbij altijd een rechtstreekse link met ons eiland aanwezig moet zijn. Op die manier kon de goede doelen stichting al vele duizenden euro’s wegschenken, dankzij de gulle aankopen van bezoekers aan de winkel en het fietscafé.

Het fietscafé beschikt over een eigen werkplaats en ontvangt dus regelmatig gratis fietsen, die worden opgeknapt en verkocht voor de goede doelen. Gewone dames-, heren- en kinderfietsen, maar ook bijzondere stalen of aluminium racefietsen! Meerdere liefhebbers uit binnen- en buitenland konden reeds bij het fietscafé slagen en gingen blij de deur uit met hun nieuwe aanwinst.

Zaterdag 16 november

Komende zaterdag 16 november gaat het fietscafé tussen 13:00 en 16:00 uur een bijzondere verkoop organiseren. "U mag een vrij bod uitbrengen op de te koop staande fietsen en dan kijkt het fietscafé of we het eens kunnen worden over dat bod. Op die manier bestaat de kans dat u met een mooie fiets voor een kleine prijs de deur uitloopt!"

Kortom: van harte welkom bij deze bijzondere verkoop! De koffie en thee is in ieder geval gratis; daarop hoeft u niet te bieden. U vindt het fietscafé aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis.

Fietscafé Flakkee organiseert bijzondere verkoop voor het goede doel