• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Zuid Hollands Landschap: Ga mee op herfstexpeditie!

Gepubliceerd: Dinsdag 29 oktober 2019 om 11:17

Zuid Hollands Landschap: Ga mee op herfstexpeditie!

Plaats: niet op G-O
Datum: Zaterdag 09 november 2019 13:30 uur


Regio - In de herfst wordt alles anders: blaadjes zijn niet meer groen, paddenstoelen schieten uit de grond en eekhoorns leggen een wintervoorraad aan. Daarom organiseert Stichting Het Zuid-Hollands Landschap zaterdag 9 november 2019 een echte herfstexpeditie, die geschikt is voor de aller nieuwsgierigste kinderen. Ben je tussen de 6 en 12 jaar en zo heel nieuwsgierig en avontuurlijk? Ga dan mee! "Want wie houdt er nu niet van een bladerbad?!" Lees hieronder meer.

Dapper en nieuwsgierig

Op expeditie kun je niet zomaar. Je hebt laarzen nodig of stevige schoenen die vies mogen worden. Een flinke dosis dapperheid en een onderzoekende geest. Want paddenstoelen zie je nu eenmaal veel beter op je knieën. En dieren verstoppen zich in de herfst heel goed. Daarom is deze expeditie is alleen geschikt voor de aller nieuwsgierigste kinderen.

Locatie en meer informatie

"We gaan zaterdag 9 november van 13.30 - 15.30 uur op expeditie. Ga jij mee? Surf dan naar zhl.nl/natuuragenda en meld je aan! Onder leiding van een speciale gids duik je de wereld van de herfst in."

Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Het Zuid-Hollands Landschap i.s.m. het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg.

Zuid Hollands Landschap: Ga mee op herfstexpeditie!