• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Jeugddienst 'Het land van R' in Sommelsdijk

Gepubliceerd: Vrijdag 04 oktober 2019 om 16:08

Jeugddienst 'Het land van R' in Sommelsdijk

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zondag 13 oktober 2019 10:00 uur


Sommelsdijk - Op zondag 13 oktober 2019 wordt de Jeugddienst: "Het land van R" georganiseerd. Organisatie: "Wij hebben een thema gevonden waarvan we denken dat zowel jong als oud zich erin kan vinden. Onze dominee Jan de Visser zal de voorganger zijn van deze dienst. Het gaat dan over het feit dat we de neiging hebben (de één meer dan de ander) om onszelf te vergelijken met een ander. En dan willen we zelf vooral slimmeR, mooieR, dunneR, rijkeR, lieveR..... zijn dan de ander." Lees hieronder verder en voel je welkom jezelf te zijn.

Het land van R

"Het gaat dan over het feit dat we de neiging hebben (de één meer dan de ander) om onszelf te vergelijken met een ander. Soms wensen we dit ook voor de ander. Denk aan onze partner/ vriend/vriendin of ons eigen kind. En eerlijk is eerlijk: dan is het dus eigenlijk nog steeds in ons eigen belang. Het steeds meer "R" willen is een eindeloos verhaal. Steeds als je het hebt bereikt wil je meer. Uiteindelijk zijn er dus geen winnaars."

Welkom

"Wil je meer weten over dit thema kom dan naar onze jeugddienst. De band Hineni uit Alpen aan den Rijn verleend hun muzikale medewerking. Iedereen is van harte welkom! Deze dienst is in de Exoduskerk te Sommelsdijk. Aanvang om 10:00 uur. Na de dienst is er gelegenheid voor een gezellig praatje onder het genot van een bakje koffie/thee of fris. Jullie komen toch ook allemaal?!"

Jeugddienst 'Het land van R' in Sommelsdijk