• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Secret Santa Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Maandag 07 oktober 2019 om 03:23

Secret Santa Goeree-Overflakkee

Plaats: niet op G-O
Datum: Vrijdag 20 december


U kunt zichzelf opgeven om een Secret Santa te willen zijn door een mail te sturen naar: secretsantagoereeoverflakkee@hartvangoereeoverflakkee.nl Een lichtpuntje in donkere dagen...

Helaas zijn de feestdagen in de zo gezellige decembermaand niet voor iedereen even mooi. Daar, waar het voor veel mensen een gezellige en leuke maand is, zijn er ook veel mensen die juist deze maand extra ervaren hoe donker en uitzichtloos hun situatie op dat moment is. Die moeite hebben om te genieten rond deze familiedagen....
Graag willen wij deze mensen, deze gezinnen laten merken en laten voelen dat wij aan hen denken. Want in onze optiek is er niets mooiers dan onze eigen rijkdom te delen met anderen, bij een ander een glimlach op het gezicht te toveren, een warm gevoel in andermans hart te creëren zodat zij weten dat ze er niet alleen voor staan, dat er mensen zijn die aan hen denken, zodat ze weer moed hebben om verder te gaan...

Om dit alles te kunnen realiseren is Hart van Goeree Overflakkee op zoek naar mensen, gezinnen, verenigingen, klassen e.d. die graag een Secret Santa willen worden en in het geheim een verwenpakket willen samenstellen voor een mede-eilandbewoner die dit momenteel nodig heeft.
U kunt zichzelf opgeven om een Secret Santa te willen zijn door een mail te sturen naar: secretsantagoereeoverflakkee@hartvangoereeoverflakkee.nl

U geeft in de mail duidelijk aan of u een pakket wilt samenstellen voor: alleenwonende, echtpaar, klein gezin (max 2 kinderen) of groot gezin (meer dan 2 kinderen)
U krijgt van ons dan een mail met meer informatie. Ook kunt u ons mailen als u iemand kent die zo'n lichtpuntje wel nodig heeft in de aankomende decembermaand.
Dit kan iemand zijn die het financieel zwaar heeft, maar ook iemand die op emotioneel gebied een zwaar jaar heeft gehad en wel een opkikker kan gebruiken.

Voelt u zich vrij om via het mailadres (secretsantagoereeoverflakkee@hartvangoereeoverflakkee.nl) ons te benaderen om mensen/gezinnen op te geven die op ons eiland Goeree-Overflakkee wonen.
U krijgt dan via de mail een nader in te vullen formulier gemaild zodat wij een goed inzicht kunnen krijgen in het aangemelde gezin en een verwenpakket op maat het resultaat zal zijn. Ons eiland is groot in veel dingen, laten we dan ook GROOT zijn in het kijken naar onze naasten, het zorgen voor een ander.

Met elkaar maken we er een mooie decembermaand van.

Doet u mee???
****SAMEN ZIJN WE STERK****

Secret Santa Goeree-Overflakkee