• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Muzikale High Tea bij het mantelzorgcafé in Diekhuus Middelharnis

Gepubliceerd: Woensdag 11 september 2019 om 14:50

Muzikale High Tea bij het mantelzorgcafé in Diekhuus Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 26 september 2019 13:30 uur


Middelharnis - Stichting ZIJN nodigt mantelzorgers graag uit: "Graag willen wij u uitnodigen voor het mantelzorgcafé van donderdag 26 september 2019. Na een lange vakantiestop willen we elkaar weer ontmoeten in de foyer van het Diekhuus. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u genieten van muziek gespeeld door Annemarie Huizer. Op verschillende soorten panfluiten speelt zij o.a. klassieke én Roemeense muziek. Ook is Annemarie handig in het maken van high tea gerechtjes. Natuurlijk mag u al dit lekkers proeven!" Lees hieronder meer.

Vervolg
"Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent van harte welkom. Iedere laatste donderdag van de maand komen we bij elkaar in het Diekhuus. Ons programma is afwisselend creatief, recreatief, educatief of actief.

Wij hopen u te ontmoeten op de muzikale middag op 26 september, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13:30 uur en het café zal rond 15:30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 5."

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee;
"Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. De volgende bijeenkomst is op 24 oktober, 28 november en 30 januari."

Muzikale High Tea bij het mantelzorgcafé in Diekhuus Middelharnis Muzikale High Tea bij het mantelzorgcafé in Diekhuus Middelharnis