• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Theo van Teijlingen op 15 september in Melissant

Gepubliceerd: Vrijdag 06 september 2019 om 13:37

Theo van Teijlingen op 15 september in Melissant

Plaats: Melissant
Datum: Zondag 15 september 2019 09:30 uur


Melissant - "Ooit noemde Jos Brink hem in een TV-interview de 'zingende dominee'. Theo van Teijlingen; een troubadour met een verhaal... met hét Verhaal!" Zondag 15 september 2019 komt Theo naar Melissant om in de Gereformeerde Ontmoetingskerk (Nieuweweg 11) het nieuwe seizoen in te luiden. Lees hieronder meer.

Vervolg

Team Ontmoetingskerk: "Het thema zal zijn: ‘Dit seizoen…. onze kerk als herberg?’ Theo wil met zijn teksten, vanuit bijbels perspectief, mensen troosten, inspireren, wakker schudden en aan het denken te zetten. Ook in deze startdienst heten wij u, zowel trouwe kerkgangers als degenen die nog nooit een kerkdienst hebben meegemaakt en allen daar tussenin, (weer) van harte welkom!"

De dienst begint 09:30 uur en er is kindernevendienst.

"Na de dienst is er koffie en thee, met voor de liefhebber een uitloop naar een gezamenlijke lunch. Tijdens de koffie is er gelegenheid om cd’s, boekjes en wenskaarten te kopen. Er wordt tijdens de dienst gecollecteerd voor Stichting De Figurant. Deze stichting zet zich in voor verschillende projecten in Oeganda. Eén van die projecten is het kindertehuis Amecet, waar de zus van Theo werkzaam is. Meer informatie hierover op www.defigurant.nl. Graag tot ziens in deze dienst! Enne…..neemt ook nog iemand uit uw vrienden- of kennissenkring mee!"

Theo van Teijlingen op 15 september in Melissant