• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Bieden voor KiKa op gesigneerd voetbalshirt Robin van Persie

Gepubliceerd: Dinsdag 27 augustus 2019 om 10:07

Bieden voor KiKa op gesigneerd voetbalshirt Robin van Persie

Plaats: Stellendam
Datum: Zaterdag 21 september 10:00 uur


Stellendam - Op zaterdag 21 september 2019 organiseert Marina Stellendam samen met restaurant LOEF en een groot aantal lokale ondernemers en instellingen een actie voor KiKa (kinderen Kankervrij). "Kom proeven, kijken en kopen: van verse, ter plekke gerookte vis tot heerlijke streekproducten zoals zeewier, bubbels, bier en kaas. En natuurlijk een KiKa kraam en een kraam met 2de hands botenspullen. Voetbalfans opgelet: een gesigneerd voetbalshirt van Robin van Persie kan straks van jou zijn!" Lees hieronder meer.

Shirt Robin van Persie

Voetballiefhebbers kunnen bieden op het gesigneerde Feyenoord-shirt van voormalig topspits Robin van Persie. De Rotterdammer heeft het shirt beschikbaar gesteld voor een actie ten behoeve van KiKa, die op zaterdag 21 september in Stellendam plaatsvindt.

Bieden kan tot 16:00 uur op deze dag en om 17:00 uur wordt bekend gemaakt wie de hoogste bieder is en het shirt mee naar huis mag nemen.

Bieden per mail kan ook
Biedingen graag mailen naar: kees@kika-goeree-overflakkee.nl. Kees Witte: "Het hoogste bod staat reeds op 800 euro, dus graag hoger bieden."

De organisatie heet iedereen van harte welkom op 21 september bij Marina Stellendam.

Bieden voor KiKa op gesigneerd voetbalshirt Robin van Persie Bieden voor KiKa op gesigneerd voetbalshirt Robin van Persie