• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Na de zomervakantie weer ondersteuningsavonden

Gepubliceerd: Maandag 12 augustus 2019 om 15:21

Na de zomervakantie weer ondersteuningsavonden

Plaats: Middelharnis
Data: Maandag 09 september 2019 19:30 uur
Donderdag 26 september 2019 19:30 uur


Middelharnis - Vanaf maandag 9 september 2019 start 'Moedige Moeders Goeree-Overflakkee' weer met ondersteuningsavonden. De avonden zijn bedoeld voor mensen die in hun directe omgeving te maken hebben met verslavingsproblematiek, in welke vorm dan ook. Het kan gaan om alcohol, drugs, gamen, sex en iedere andere vorm van verslaving. De avonden zijn bedoeld als steun in de rug, een stukje zorg voor degenen die om de verslaafden heen staan. Lees hieronder meer en voel je welkom.

Ondersteuningsavonden MMGO

Moedige Moeders: "Tijdens de avonden is er ruimte om uw verhaal te doen, het stellen van vragen, het krijgen van tips en mogelijk advies. Maar bovenal is de avond bedoeld als een plek waar u een luisterend oor vindt. Een plek waar u in een veilige omgeving, anoniem uw verhaal mag delen."

De avonden worden begeleid door twee gediplomeerde medewerkers van Moedige Moeders, beiden ook ervaringsdeskundige. De avonden zullen twee keer per maand plaatsvinden.

Agenda

Maandag 9 september 2019 is de eerste avond en donderdag 26 september 2019 de tweede avond. Van 19:30 uur tot 21:30 uur. Aanmelden mag, maar is niet nodig.

De ondersteuningsavonden vinden plaats in het Wijkcentrum, Doetichemsestraat 27, in Middelharnis.

Toegang gratis

De toegang is gratis en er staat een kop koffie of thee voor u klaar. "Jong en oud: voel je welkom!"

Meer informatie kunt u vinden op de website www.moedigemoedersgo.nl