• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Fietsen op Tiengemeten

Gepubliceerd: Maandag 15 juli 2019 om 03:24

Fietsen op Tiengemeten

Plaats: niet op G-O
Datum: Zondag 14 juli 11:00 uur


Ontdek Tiengemeten per fiets
Ideale manier op het natuureiland snel en goed te ontdekken Ontdek Tiengemeten per fiets

Ideale manier op het natuureiland snel en goed te ontdekken

 

Wil je natuureiland Tiengemeten snel en goed ontdekken? Ga dan op zondag 14 juli mee met de excursie ‘Ontdek Tiengemeten per fiets’ van Natuurmonumenten. Tijdens de twee uur durende fietstocht over deels onverharde paden neemt de gids je mee over het eiland. Je hoort de verhalen over de natuur in de Weelde, over de historische hoeves, bewondert de bloemenpracht in de  Oude Polder en geniet van het uitzicht vanaf de Vliedberg. De afwisseling van het landschap zal je verbazen.

 

Fiets

Zorg dat je ruim voor vertrek van de pont van 11.00 uur aanwezig bent. Verzamelen bij het bezoekerscentrum op het eiland. Trek stevige schoenen aan. Vergeet je verrekijker niet en neem een lunchpakket mee. In het bezoekerscentrum staat een huurfiets voor je klaar. Fiets je liever op je eigen fiets? Deze mag gratis mee op de pont.

 

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. Parkeren kan op het parkeerterrein bij de haven (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland). Leden van Natuurmonumenten betalen € 10,00 en niet-leden € 17,00. Kinderen betalen respectievelijk € 7,50 en € 11,00. Kinderen van OERRR betalen € 7,50.

Fietsen op Tiengemeten