• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Start Summerschool

Gepubliceerd: Zondag 28 juli 2019 om 03:23

Start Summerschool

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 27 juli 10:00 uur


Op zaterdag 27 juli is de start van Summerschool, het zomerprogramma van Bibliotheek Zuid-Hollandse voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Deze vakantie kun jij maar liefst vier weken lang terecht bij in de Bibliotheek voor megaleuke workshops en activiteiten.
Pak je koffers maar! Vier de vakantie met de start van Summerschool! Are you ready for Take Off?

Op zaterdag 27 juli is de start van Summerschool, het zomerprogramma van Bibliotheek Zuid-Hollandse voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Deze vakantie kun jij maar liefst vier weken lang terecht bij in de Bibliotheek voor megaleuke workshops en activiteiten.
Pak je koffers maar!

Je reis begint in de 'vertrekhal' van Bibliotheek Middelharnis. Boarding time is 10.00 uur en de verwachte aankomsttijd 12.00 uur. Tijdens deze vlucht krijg je een voorproefje van Summerschool en kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Ook zijn er diverse, lekkere versnaperingen! Heb je je nog niet ingecheckt voor de Summerschool workshops, dan kun je dit tijdens deze middag doen. Bon voyage!

Summerschool is voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar oud, voor kinderen van 4 en 5 jaar hebben we een speciale zomerprogrammering.