• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Oud Hollandse Kermis in Ouddorp Centrum

Gepubliceerd: Zondag 14 juli 2019 om 03:24

Oud Hollandse Kermis in Ouddorp Centrum

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 13 juli 15:00 uur


15.00-22.00 uur Oud Hollandse Kermis in Ouddorp Centrum.

Op 13 juli 2019 wordt er een echte Oud Hollandse Kermis in Ouddorp Centrum georganiseerd. Verspreid over het dorp staan oude houten attracties. Sommige van deze attracties zijn wel meer dan 100 jaar oud. Wat zijn dat voor attracties? Een carrousel, een echte klassieker in Nederland waar maar liefst 35 kinderen tegelijk in kunnen. Ouders jullie mogen uiteraard ook gezellig meedraaien. Het vlooiencircus, een nostalgisch theater uit 1912! De grote en kleine Kop van Jut uit 1952.
Kids neem het op tegen jullie ouders en raak die bel! Of wat denk je van een prachtig reuzenrad van bijna tachtig jaar oud? Daar moet je ingezeten hebben. In de nostalgische Engels Trek-luchtschommel kun je schommelen zoals je ouders dat deden in hun jeugd. Of ouderwets roosjes schieten in de schiettent, zoals opa dat vroeger deed. En je maakt ook nog eens kans op een pluche beer.
De winkels blijven deze middag en avond speciaal extra lang open. Dus je kunt ook nog eens gezellig shoppen, een terrasje pakken of lekker uit eten tussendoor.
Spaar ook zeker van 8 tot en met 13 juli al je kassabonnen van de winkels en horecagelegenheden in Ouddorp Centrum en Plein 215 op. Voor elke kassabon krijg je namelijk een gratis ticket voor één van de attracties. Deze kun je op de dag zelf inleveren of af laten tekenen bij één van de ticketverkooppunten. Dit evenement wordt georganiseerd Door BIZ Ouddorp Centrum, namens alle ondernemers in Ouddorp Centrum.

Oud Hollandse Kermis in Ouddorp Centrum