• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Superbingo t.b.v. 24-uurs actie vv WFB op RCN Toppershoedje

Gepubliceerd: Zaterdag 01 juni 2019 om 03:24

Superbingo t.b.v. 24-uurs actie vv WFB op RCN Toppershoedje

Plaats: Ouddorp
Datum: Vrijdag 31 mei 19:30 uur


19.30 uur Superbingo in recreatiezaal 'de Topper' op vakantiepark RCN Toppershoedje, Strandweg 2-4 in Ouddorp. Een grote bingoavond met fantastische prijzen waarvan de opbrengst geheel gaat naar de 24-uursactie van voetbalvereniging WFB Ouddorp. 19.30 uur Superbingo in recreatiezaal 'de Topper' op vakantiepark RCN Toppershoedje, Strandweg 2-4 in Ouddorp. Een grote bingoavond met fantastische prijzen waarvan de opbrengst geheel gaat naar de 24-uursactie van voetbalvereniging WFB Ouddorp (t.b.v. kinderafdeling ziekenhuis van Weel Bethesda Dirksland).

Bingoboekjes:  € 20,- per stuk (iets hoger dan normaal i.v.m. goed doel!)
Deze zijn aan de deur van ‘de Topper’ te koop. Deuren geopend vanaf 19.00 uur
Houd je niet van bingo, zet jezelf er voor 1x overheen en steun toch dit mooie doel met jouw aanwezigheid, we maken er echt een superavond van!

AANSLUITEND:  PARTY MET FEESTDUO SUITZ! @ BRASSERIE DE STRANDWEG
Na de bingo verhuizen we direct naar onze brasserie, waar de heren van Suitz! klaar staan voor een topfeestje! En echt… ze zijn vaker geweest! Wij zorgen voor een goed gevulde bar, dansvloer én natuurlijk een feestelijk sfeertje. Kom zeker langs voor een gezellig feestje in het Hemelvaartsweekend…Superbingo t.b.v. 24-uurs actie vv WFB op RCN Toppershoedje