• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Voorspeelavond harp en viool bij MuziekgebouwGO

Gepubliceerd: Dinsdag 14 mei 2019 om 14:35

Voorspeelavond harp en viool bij MuziekgebouwGO

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 16 mei 2019 19:00 uur


Middelharnis - Op donderdagavond 16 mei vindt bij het Muziekgebouw GO een voorspeelavond harp en viool plaats in het Diekhuus, aanvang 19:00 uur. Leerlingen uit de harpklas en leerlingen uit de vioolklas van de docenten Ghislaine Voorrecht en Heleen De Witte spelen voor u. "Het harpensemble zal u verrassen met een serie nieuwe arrangementen!" Lees hieronder meer.

Harp

Van het klassieke 'The arrival of the Queen of Sheba', geschreven door G.F. Händel tot de filmmuziek van de 'Sound of Music'. Een bekende Engelse traditional, gespeeld door het harpensemble is 'This old man'. U kunt gaan genieten van prachtige solo’s o.a. van Sela en ook de aller jongste harpiste gaat van zich laten horen! Tot slot speelt het harpensemble ‘Zweeds afscheidslied’. Armand van Oostenbrugge , Nora Simonis, Emma Verburg zullen met hun viool stukken spelen over indianen en cowboys, een frans volksliedje, Twinkle Twinkle little Star.

Viool

De vioolleerlingen Tim Anker, Marilyn Vijfhuize en Marlies Biemond spelen een menuet van J.S. Bach. We gaan van de Bach en Vivaldi naar Beethoven en Hummel.

"De moeite waard om te komen luisteren. U bent van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen. De toegang is gratis."

Tekst MuziekgebouwGO

Voorspeelavond harp en viool bij MuziekgebouwGO