• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Koersbal op mantelzorgcafé in Middelharnis

Gepubliceerd: Maandag 13 mei 2019 om 11:24

Koersbal op mantelzorgcafé in Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 23 mei 2019 13:30 uur


13 mei 2019, Middelharnis - Stichting ZIJN: "Graag willen wij u uitnodigen voor het mantelzorgcafé van donderdag 23 mei aanstaande in het Diekhuus te Middelharnis. Op deze middag komt de koersbalclub uit Middelharnis langs voor een uitleg over koersbal en mag u uiteraard zelf een balletje gooien." Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. "Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé." Lees hieronder meer.

Koersbal

Koersbal is een balspel dat sterk lijkt op jeu-de-boules, maar het wordt binnen gespeeld. In tegenstelling tot bij jeu-de-boules wordt gerold met grotere ballen, die bovendien een afwijking naar links of rechts hebben. De afwijking van de ballen maakt koersbal een uitdagend spel, dat in het begin nog als best lastig zal worden ervaren. Voor koersbal is geen kracht nodig, iedereen heeft gelijke kansen.

Mantelzorg café

Wij hopen u te ontmoeten op ons mantelzorg café en u te kunnen uitdagen om dit verrassende en gezellige spel te spelen. U bent allen van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail bij m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 2.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.
Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. Onze laatste bijeenkomst voor de zomervakantie is op donderdag 27 juni 2019.