• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Buurtbewoners organiseren 13e grote rommelmarkt Middelharnis

Gepubliceerd: Woensdag 01 mei 2019 om 10:52

Buurtbewoners organiseren 13e grote rommelmarkt Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 15 juni 09:00 uur


Middelharnis - Buurtbewoners in Middelharnis hebben wederom de handen ineen geslagen en organiseren een grote rommelmarkt om elkaar beter te leren kennen én de zolder op te ruimen! Wegens groot succes in voorgaande jaren, wordt op zaterdag 15 juni 2019 weer door enkele buurtbewoners van de Prinses Marijkestraat van Middelharnis rommelmarkt "Van Rommelzolder tot Straatverkoop" georganiseerd. Inmiddels zijn er al veel aanmeldingen van (dorps)bewoners die deel zullen gaan nemen aan deze rommelmarkt. Lees hieronder meer.

Vervolg

"In 2006 ontstond bij Wil Alberts (een bewoonster van de Prinses Marijkestraat uit Middelharnis) het idee om samen met haar buren een rommelmarkt te organiseren. Een rommelmarkt met als doel weer wat ruimte op zolder te creëren en tevens de buren beter te leren kennen. Ze had niet voorzien dat haar idee uit zou groeien tot een groot opgezette rommelmarkt met maar liefst meer dan 80 deelnemers uit de gehele regio. De rommelmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement voor de gehele buurt waarbij buren van diverse leeftijden en achtergronden prettig met elkaar omgaan en zich daar persoonlijk ook voor inzetten. De rommelmarkt is zelfs een begrip geworden in Middelharnis en Sommelsdijk, waardoor ook bewoners buiten de “buurt” deelnemen aan de rommelmarkt en hun “waar” te koop aanbieden.

Voor de 13e keer

Dit jaar wordt de rommelmarkt alweer voor de 13e keer georganiseerd. Zoekt u leuke spulletjes? Het is zaterdag 15 juni allemaal te vinden op de rommelmarkt in de Prinses Marijkestraat van Middelharnis.

Van Rommelzolder tot Straatverkoop

De rommelmarkt “Van Rommelzolder tot Straatverkoop” gaat om 09:00 uur van start en duurt tot ± 15:00 uur. De Prinses Marijkestraat is een zijstraat van de Steneweg en van de Prins Bernhardlaan. In de Prinses Marijkestraat zullen buurtbewoners hun waar te koop aanbieden.

Meer info

Voor meer informatie of deelname kunt u contact opnemen met Wil Alberts, via telefoonnummer (0187-)612680.