• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Sjaco van Voor de jeugd van vroeger, bij 55+ club Ouddorp

Gepubliceerd: Maandag 15 april 2019 om 15:42

Sjaco van Voor de jeugd van vroeger, bij 55+ club Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Woensdag 24 april 2019 13:00 uur


Ouddorp - Woensdag 24 april viert de 55+ club haar 12 1/2-jarig jubileum. Voor deze feestelijke middag heeft de club Sjaco van ‘Voor de jeugd van vroeger’ uitgenodigd. Lees hieronder meer en geef je snel op.

Sjaco van ‘Voor de jeugd van vroeger’

"Zoals de titel al doet vermoeden neem Sjaco u mee terug naar uw jeugd. Samen met u zet hij de bloemetjes buiten en kunt u genieten van echte klassiekers. Denk hierbij aan de seventies hits ' De clown', 't Is weer voorbij die mooie zomer' en 'De vlieger'. Hij gaat nog verder terug in de tijd met 'Weet je nog wel...?', 'Daar bij die molen' en 'we laten de sterren flonkerend aan de hemel staan' Het concept van "Voor de jeugd van vroeger" is dat er menukaarten uitgedeeld worden. Hiervan mag u zelf een liedje ( Engels- of Nederlandstalig) uitkiezen. U stelt dus zelf het programma samen. Tussen de liedjes door vertelt hij anekdotes over vroeger.

Aanmelden

U kunt zich voor deze gezellige middag aanmelden bij Joke van Dam (tot 22 april) tel. (0187-)682319.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl De entree bedraagt €5,00, dit is inclusief een kopje koffie of thee, Albert Heijn Ouddorp zorgt voor gebak.

Woensdag 1 mei staat de club stil bij de tweede wereld oorlog.