• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

24Event! in De Staver

Gepubliceerd: Zondag 05 mei 2019 om 03:23

24Event! in De Staver

Plaats: Sommelsdijk
Data: Vrijdag 03 mei
Zaterdag 04 mei


24 uur lang voetballen voor het goede doel in Recreatiecentrum De Staver, Olympiaweg 32 in Sommelsdijk. 24 uur lang voetballen voor het goede doel! Op 3 en 4 mei gaan Frank en Wouter de uitdaging aan om 24 uur lang achter elkaar te voetballen voor het goede doel. Het geld dat tijdens dit unieke event wordt opgehaald komt ten goede aan instellingen, projecten en goede doelen die zich bezig houden met de verzorging van mensen met kanker. ‘Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden’.

Tijdens dit evenement dat maar liefst 24 uur duurt is er genoeg te beleven en te zien voor iedereen! Zo wordt er een markt georganiseerd op de vrijdagmiddag van 14:00-20:00. Een hele diverse markt van aardappelen tot sieraden, en van churros tot tupperware.

Op de vrijdagavond komt ook Ruben Schaken tegen ons voetballen. Deze oud-international neemt het tussen 20:00-21:00 een uur lang op tegen ons. Kinderen die 50 euro aan sponsorgeld ophalen krijgen een gesigneerde bal van Ruben Schaken en maken bovendien kans om met hem tegen ons te voetballen in de pannakooi. Dit is DE kans om met een oud-international te voetballen!

Vanaf 22:00 is het tijd voor een leuk feestje! Martyn Green en MC Sty-lé komen de plaatjes aan elkaar draaien tot 02:00. Geen zin om te voetballen, maar wel om gezellig een drankje te komen doen? Je bent van harte welkom!

Vanaf 07:00 is het tijd voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Geef je even vooraf via de website op en zorg voor een goede start van de dag. Het ontbijt duurt tot 10:00.

Om 11:00 komt Jacques van Roosmalen een cardioboksles en een personal training geven. Wil je graag kennis maken met deze tak van sport? Kom dan gerust een kijkje nemen tijdens 24Event!

Op de middag van 4 mei staat er nog een mystery act op de agenda. Dat side-event houden we nog even geheim. Op 4 mei 15:00 zit de 24 uur erop, en zal Nelli Cooman de afsluiting verzorgen.

Wil jij het tegen ons opnemen? Geef je dan snel op via de website. Een wedstrijdje duurt 5 minuten. Iedere deelnemer maakt bovendien kans op mooie prijzen!

Meer informatie is te vinden op www.24event.nl, op Facebook 24event of op Instragram #24event24. Volg onze kanalen om op de hoogte blijven van het laatste nieuws! Doneren mag natuurlijk altijd via:https://www.whydonate.nl/fundraising/24-uur-lang-voetballen-voor-de-strijd-tegen-kanker/nl

Tot 3/4 mei!

24Event! in De Staver