• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

DAM-X

Gepubliceerd: Maandag 07 oktober 2019 om 03:22

DAM-X

Plaats: Ouddorp
Data: Woensdag 09 oktober
Donderdag 10 oktober
Vrijdag 11 oktober
Zaterdag 12 oktober
Zondag 13 oktober


DAM-X surfevent (t/m 13 oktober) op de Brouwersdam bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Ossenhoek 1 in Ouddorp. Europeese kampioenschappen freestyle windsurfen, boardsportmarkt en activiteiten, food, drinks en nog veel meer. Toegang is gratis. Meer info via www.dam-x.com. Van 09 t/m 13 oktober 2019 vindt voor de vijfde keer op rij DAM-X plaats bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. DAM-X staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét watersport evenement dat georganiseerd wordt rondom het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen!

Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump, deelnemen aan de DAM-X Slalom of aan alle leuke activiteiten op het land.

Als watersportliefhebber is de boardsport markt, waar alle grote merken uit de watersportscene aanwezig zijn en het mogelijk is nieuwe producten te testen, zeker een bezoekje waard. Voor een lekkere versnapering kun terecht bij het food pleintje van Zeker Zeeuws en mooie accessoires shop je bij één van de lifestyle kraampjes!

Bezoek het Friday Night Event voor het beleven van een hele bijzondere avond en doe mee aan de Run by Night!

Op de laatste dag van DAM-X zijn er gave prijzen te winnen tijdens de prijsuitreiking van de DAM-X Slalom en het Europees Kampioenschap freestyle windurfen.

DAM-X is gratis te bezoeken.

DAM-X