• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Afgelast: DAM-X

Gepubliceerd: Vandaag om 03:21

Afgelast: DAM-X

Plaats: Ouddorp
Data: Vrijdag 09 oktober 10:00 uur
Zaterdag 10 oktober 10:00 uur
Zondag 11 oktober 10:00 uur


Afgelast: Surfevent op de Brouwersdam bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Ossenhoek 1 in Ouddorp. Europeese kampioenschappen freestyle windsurfen, boardsportmarkt en activiteiten, food, drinks en nog veel meer. Toegang is gratis. Meer info via www.dam-x.com. Afgelast: van 9 t/m 11 oktober 2020 vindt voor de zesde keer op rij DAM-X plaats bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. DAM-X staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét watersport evenement dat georganiseerd wordt rondom het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen!

DAM-X event staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét watersport evenement dat georganiseerd wordt op de Brouwersdam. Maak eenvoudig kennis met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump door deel te nemen aan de speciale clinics in het weekend van DAM-X of schrijf je in voor de gezellige DAM-X Slalom; iedere beginnende, gevorderde of professionele windsurfer kan en mag mee doen!

Diverse grote merken uit de watersportscene tonen daarnaast 3 dagen lang het allernieuwste boardsport materiaal én er zijn lifestyle en food kraampjes met accessoires, lekkere hapjes en drankjes.

Op vrijdagavond organiseren we het bijzondere Friday Night Event. Tijdens deze avond kan er deelgenomen worden aan activiteiten en kun je genieten van spectaculaire shows
op en rondom het water onder het genot van een hapje, drankje en (live) muziek. Het evenemententerrein wordt aangekleed met vuurkorven om lekker warm te blijven en alle
prachtige lichtjes zullen zorgen voor een visueel spektakel!

Zaterdagavond kan er flink gedanst worden op het legendarische feestje: de DAM Party.

Zondag is er een tombola waar prachtige prijzen te winnen zijn en sluiten we af met de prijsuitreiking van de DAM-X Slalom.

Toegang is gratis.

Afgelast: DAM-X