• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Welkom op inspiratie-avond door Zijn, Mens en Organisatie in Diekhuus

Gepubliceerd: Maandag 18 maart 2019 om 14:55

Welkom op inspiratie-avond door Zijn, Mens en Organisatie in Diekhuus

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 20 mei 2019 19:30 uur


Middelharnis - Zet 'm alvast in de agenda! Een inspiratie-avond met als titel: Andere kijk op ‘leer’problemen. Deze wordt georganiseerd op maandag 20 mei 2019 is bedoeld voor ouders, verzorgers, familieleden, leerkrachten en ander professionals en geïnteresseerden. Annemiek van Brussel: "Mijn collega’s Sandra Kleipas en Laura Molkens (auteurs en spreker op het gebied van o.a. visuele dominantie/beelddenken en ervaringsdeskundigen) en ik hopen je deze avond te inspireren en informeren rondom het thema ‘leer’problemen." Lees hieronder meer.

Wat als….

  • je het gevoel hebt dat er meer jouw kind zit dan dat er uit komt in de praktijk?
  • het leren niet ‘vanzelf’ lijkt te gaan bij jouw kind?
  • de concentratie bij jouw kind vaak ver te zoeken is?
  • de huidige (leer)methode(s) en technieken niet lijken te werken bij jouw kind?
  • jouw kind een laag zelfbeeld ontwikkeld?

Kom dan naar deze inspiratie-avond! Een avond vol (nieuwe) inzichten en praktische handvatten "We hopen je te inspireren en te bemoedigen in jouw taak jouw kind/kinderen tot hun recht te laten komen."

Inhoud

"Ik hoop jou te inspireren met wat een helpende factor is bij de ontwikkeling van jouw kind, de groei mindset. Vervolgens zullen Sandra en Laura hun kennis en ervaring met jou delen over de uitdagingen binnen het onderwijs en in de opvoeding. Ze delen inzichten en (praktische) tools die direct toe te passen zijn tijdens klasmomenten en o.a. huiswerk, maar ook in de omgang met jouw kind."

Locatie

De locatie is: Diekhuus Cultureel Centrum, Beneden Zandpad 7, 3241 GA in Middelharnis. Je kunt de auto (gratis) parkeren rondom de locatie, bijvoorbeeld bij het parkeerterrein aan de Nieuwstraat in Middelharnis. Het is vandaar ongeveer 2-3 minuten lopen naar de locatie.

Tijden

De lezing start vanaf 19:00 uur. "Je bent welkom vanaf 18:30 uur. Koffie en thee staat voor jou klaar. Er zal ook een boekentafel aanwezig zijn. De avond zal ongeveer rond 21:30/22:00 uur afgelopen zijn. Tussendoor is nog een pauzemoment. En voldoende tijd en ruimte voor het stellen van vragen!"

Toegangsbewijs

Voor deze avond is een toegangsbewijs nodig. Kaarten kosten voor deze avond €17,50 (koffie/thee inbegrepen) en kunnen met deze link worden besteld.

Meer informatie

Meer informatie kun je opvragen bij Annemieke van Brussel (Zijn, Mens en Organisatie), via tel. 06-28 53 80 55 of vis de mail: mail@zijnmensenorganisatie.nl.