• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Goeree Creatief: 3-jarig jubileum en Workshop Stampin-up!

Gepubliceerd: Maandag 11 maart 2019 om 14:30

Goeree Creatief: 3-jarig jubileum en Workshop Stampin-up!

Plaats: Goedereede
Data: Zaterdag 23 maart 2019
Donderdag 28 maart 2019


Goedereede - Goeree Creatief bestaat 3 jaar: "... en dat gaan we vieren op 28 maart! We hebben lekkers bij de koffie en natuurlijk is er ook zoals gewoonlijk een leuke workshop. ook houden we een verloting voor het goede doel: Calando. Kom op 23 maart ook naar Oostdam in Goedereede voor een super creatieve workshop: stampin-up!" Lees hieronder meer.

Creatieve dag-workshop: stampin-up 23 maart

Kom naar Oostdam op 23 maart 2019 voor een super creatieve workshop: stampin-up! Op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom voor deze leuke workshop. De kosten zijn €40.00 per persoon, inclusief royaal materialenpakket, drie consumpties en een lunchbuffet.

Wil je je gelijk aanmelden? Dat kan per e-mail via deze link: oostdam@sr-go.nl

Goeree Creatief 3 jaar: feest op 28 maart

Goeree Creatief bestaat 3 jaar en dat gaan we vieren! "We hebben lekkers bij de koffie, en een leuk spelletje! Natuurlijk is er ook zoals gewoonlijk een leuke workshop. Er gaat door de deelnemers een naaldenboekje gemaakt worden. Leuk om te maken en makkelijk om te hebben! Er zijn nog plaatsen vrij voor de workshop. Opgeven of informatie mag via deze link: oostdam@sr-go.nl Lenie en Annelies gaan de instructies geven, en u helpen waar nodig. We hebben nog een verloting van een merklap en de opbrengst daarvan is voor CALANDO. U ziet een bomvolle avond… we maken er iets gezelligs van! Bent u erbij voor de workshop, of met uw eigen handwerk? Zou gezellig zijn! Aanvang is 19.00 uur."

Goeree Creatief: 3-jarig jubileum en Workshop Stampin-up!