• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Ontdek en ervaar CuraMare locaties op Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Maandag 11 maart 2019 om 11:34

Ontdek en ervaar CuraMare locaties op Goeree-Overflakkee

Plaats: meerdere dorpen
Datum: Zaterdag 16 maart 10:00 uur


Goeree-Overflakkee - Op zaterdag 16 maart 2019 openen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh de deuren tijdens de open dag. "Bezoekers kunnen van 10:00 tot 15:00 uur met verschillende interactieve activiteiten ontdekken en ervaren hoe alles reilt en zeilt binnen ons ziekenhuis en onze woonzorglocaties." Lees hieronder meer.

ONTDEK CuraMare thuis- en ouderenzorg

Ontdek hoe CuraMare liefdevolle en comfortabele zorg geeft op het wonen & welzijn plein en ga gratis op de foto in de studio. Tijdens de rondleiding bezoekt u de behandelruimtes, een woongroep en appartement. Op het gezondheidsplein meten we onder andere uw bloeddruk en testen uw uithoudingsvermo­gen. Win leuke prijzen op het leren & werken plein. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, een t-shirt beschilderen en meespelen met de bingo!

ERVAAR Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Ervaar het werk in ons ziekenhuis van dichtbij. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de OK, in het labora­torium en in een kraamsuite. Er zijn verschillen­de gezondheidstestjes te doen en ook vertellen we u graag meer over leren en werken in de zorg. Bij onze baristabar kunt u trouwens de lekkerste koffie drinken! Ook aan de kinderen is gedacht: kom een gereedschapskist timmeren, laat je vinger gipsen of versier cupcakes in ons restaurant. Je pop of knuffel is ook van harte welkom, de poppendokter houdt de hele dag spreekuur.

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis:

Stationsweg 22, 3247 BW Dirksland

Parkeergelegenheid op P4, Mozartsingel

Shuttledienst naar ziekenhuis beschikbaar

Locatie: Nieuw Rijsenburgh:

Sperwer 271, 3245 VP Sommelsdijk

Parkeren: Sperwer, De Staver, Prinsessenlaan, Langeweg of Sportlaan

Ontdek en ervaar CuraMare locaties op Goeree-Overflakkee Ontdek en ervaar CuraMare locaties op Goeree-Overflakkee