• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Vrijwilligers buigen zich over raadsel Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Donderdag 07 maart 2019 om 08:20

Vrijwilligers buigen zich over raadsel Goeree-Overflakkee

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Vrijdag 12 april 2019 16:30 uur


Sommelsdijk - Op Goeree-Overflakkee zijn veel vrijwilligers actief. Gemeente: "Ben jij er daar één van? Dan nodigen wij je bij deze van harte uit voor het jaarlijkse vrijwilligersevenement van Goeree-Overflakkee op vrijdag 12 april 2019 in het Prieel van de Staver in Sommelsdijk. Dit evenement is het bedankje van de gemeente aan alle vrijwilligers op Goeree-Overflakkee die zich met hart en ziel inzetten voor een ander. Het vrijwilligersevenement wordt jaarlijks georganiseerd, steeds met een ander origineel thema." Lees hieronder verder en voel je welkom.

Vervolg

Dit jaar worden de vrijwilligers niet alleen getrakteerd op een goed verzorgde maaltijd en veel gezelligheid, maar mogen zij zich – onder leiding van een heuse pubquizmaster – buigen over het raadsel van Goeree-Overflakkee.

Programma
16:30 uur Inloop
17:30 uur Welkomstwoord
17:40 uur Aanvang diner
19:00 uur Woord van waardering door wethouder
19:10 uur Nagerecht
20:00 uur Borrel en gezellig samenzijn
21:00 uur Afsluiting

Aanmelden
Iedereen die als vrijwilliger actief is op Goeree-Overflakkee en dit evenement niet wil missen kan zich tot en met vrijdag 22 maart aanmelden via www.goeree-overflakkee.nl/aanmelden.
Let op, de aanmelding is persoonlijk, het is niet mogelijk om groepen aan te melden. Daarnaast geldt vol = vol, dus wees er snel bij.

Vrijwilligers buigen zich over raadsel Goeree-Overflakkee Vrijwilligers buigen zich over raadsel Goeree-Overflakkee