• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Meedoen met Kerstproject gospelkoor Per Amore

Gepubliceerd: Zaterdag 02 maart 2019 om 15:40

Meedoen met Kerstproject gospelkoor Per Amore

Plaats: Stellendam
Datum: Woensdag 20 maart 2019 19:45 uur


Dirksland - Zangliefhebbers die zich niet als vast lid aan een koor willen binden, maar wel graag dat ene (Kerst-)concert willen meezingen, zijn van harte welkom om (vanaf 20 maart) op projectbasis met Per Amore mee te doen: "Zingen rond de Kerstdagen doen wij en velen met ons, graag! Zing eens met een koor mee en je ervaart hoe mooi het is om met elkaar over Gods grote liefde te zingen, vooral in deze drukke tijd geeft zingen de nodige ontspanning voor lichaam en geest. Zingen geeft je energie en tilt je op om weer verder te kunnen. Door het zingen van deze prachtige -inhoudelijk rijke- troostvolle teksten en muziek ervaar je de liefde van God." Lees hieronder de hele uitnodiging.

Start op 20 maart 2019

Gospelkoor Per Amore o.l.v. Ad de Joode uit Stellendam geeft u/jou de gelegenheid om mee te zingen in het koor voor een Kerstuitvoering. "In het Kerstconcert gaan we ‘Dit kind Immanuel’ uitvoeren. Dit concert zal uitgevoerd worden op D.V. 14 december 2019 in de Hervormde kerk te Dirksland.

Het koor repeteert elke woensdagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur in de Gereformeerde kerk te Stellendam. Met dit project wil het koor op 20 maart starten.

Voor meer informatie kunt u/jij terecht via het e-mailadres: info@per-amore.nl / telefoon: 0187 602676 U/jij bent van harte welkom!