• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Kerken nemen afscheid dominee van de Griend

Gepubliceerd: Vrijdag 01 maart 2019 om 14:04

Kerken nemen afscheid dominee van de Griend

Plaats: Ouddorp
Datum: Zondag 17 maart 2019 14:00 uur


Stellendam - De afscheidscommissie van de Gereformeerde Kerken in Stellendam en Ouddorp organiseren een speciale dienst. Dominee W.J. van de Griend neemt D.V. zondag 17 maart 2019 afscheid van de kerken in Ouddorp en Stellendam. Hij verhuist naar Yerseke, om daar als predikant te worden verbonden aan de Hervormde gemeente. Op 17 maart zal er een bijzondere eredienst zijn in Ouddorp, waarin de dominee afscheid neemt van beide gemeenten in Ouddorp en Stellendam. Lees hieronder meer.

De aanvang van de dienst is om 14:00 uur en vindt plaats in het gebouw van de Doopsgezinde gemeente, Dorpstienden 3 in Ouddorp. Er zal kinderoppas zijn voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar. Daarnaast is er ook kindernevendienst voor de basisschoolleerlingen.

Aansluitend op de dienst is ieder van harte welkom om persoonlijk afscheid te nemen van dominee van de Griend en zijn vrouw. Dit kan onder het genot van koffie of thee. Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn naar de afscheidsdienst te komen, zal de dienst te horen zijn via RTV Slogo, op frequentie 105,6 FM of 105,9 FM.