• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Zangspektakel 4Koren Lenteconcert met ruim honderd zangers in Oude-Tonge

Gepubliceerd: Vrijdag 01 maart 2019 om 11:23

Zangspektakel 4Koren Lenteconcert met ruim honderd zangers in Oude-Tonge

Plaats: Oude-Tonge
Datum: Vrijdag 15 maart 2019 19:30 uur


Oude-Tonge - Vier eilandelijke koren, afkomstig uit de vier voormalige gemeenten, geven samen een concert op 15 maart 2019 in de Grutterswei in Oude-Tonge. Meer dan honderd zangers en zangeressen afkomstig van het hele eiland, willen graag samen hun liefde en passie voor muziek en zang uitdragen. Zij staan garant voor een afwisselende avond vol bekende en minder bekende songs. Voor allen is zingen een leuke liefhebberij, daarnaast is zingen een gezellig en gezond gebeuren. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te genieten van deze bijzondere avond. En mogelijk biedt het u inspiratie om uzelf aan te sluiten bij een van de optredende koren. Lees hieronder meer

4Koren Lenteconcert
Gemengde Zangvereniging Apollo uit Nieuwe-Tonge organiseert dit jaar het 4Koren Lenteconcert. Het koor zingt onder leiding van dirigent Marlous Smit jr./Ardjoena Soerjadi. De andere deelnemende koren zijn Gemengde Zangvereniging Advendo uit Ooltgensplaat onder leiding van dirigent Judith Ellis en pianist Martien de Vos. Gemengd Koor Excelsior uit Dirksland onder leiding van dirigent Meike Warmoeskerken en pianist Janno den Engelsman en Amazing Singers uit Stellendam onder leiding van dirigent Flavio Pavone.
Elk koor zingt vijf nummers, waarvan tenminste één Nederlands lied. Aan het slot van de avond wordt gezamenlijk een lied gezongen: ‘Ode aan Flakkee’. De tekst van het lied is geschreven door Jan Zuijdijk. De vier koren en het publiek zingen samen deze ode aan ons eiland, als een officiële afsluiting van een mooie muzikale avond.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Kaarten a €7,50 euro verkrijgbaar aan de zaal.

Tekst Gemengde Zangvereniging Apollo

Zangspektakel 4Koren Lenteconcert met ruim honderd zangers in Oude-Tonge