• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Flakkeese dagreis naar de Keukenhof op 6 april

Gepubliceerd: Dinsdag 26 februari 2019 om 11:21

Flakkeese dagreis naar de Keukenhof op 6 april

Plaats: niet op G-O
Datum: Zaterdag 06 april 2019 08:00 uur


Goeree-Overflakkee - "Heeft u altijd al eens naar de Keukenhof gewild, maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van? Dan krijgt u nu de kans in de schoot geworpen om dit uitje eindelijk eens door te laten gaan! Vanaf Goeree-Overflakkee gaat op 6 april 2019 een touringcar naar de wereldberoemde 'Tuin van Europa', zoals de Keukenhof in Lisse ook wel wordt genoemd. Met een groep eilandbewoners, jong of oud(er) maakt niet uit, bent u die dag van 08:00 tot 20:00 uur uit en thuis....!" Lees hieronder verder en geef je op [vol=vol].

Jack & Louis Events

Twee jongemannen, van het eiland Goeree-Overflakkee, hebben het op zich genomen om voor de eilandbewoners eens vaker een aantrekkelijk uitje te organiseren. Het zijn Jaco Wolfert en Leendert van Rossum, die onder de naam Jack & Louis Events deze activiteiten ontwikkelen. Ze bijten de spits af met deze dagtocht naar de Keukenhof. Organisatie: "Met een groep eilandbewoners, jong of oud(er) maakt niet uit, bent u die dag van 08:00 tot 20:00 uur uiten thuis voor slechts €45,00 (incl. vervoer én toegangsbewijs!)."

Keukenhof

Met een bloemenweelde van 32 hectare omvang is de Keukenhof één van de belangrijkste toeristische attracties van Nederland geworden, een bloemenshow met meer dan zeven miljoen bloeiende voorjaarsbloemen, waaronder 800 verschillende tulpensoorten. De Keukenhof ging halverwege de vorige eeuw van start, met als doel de Nederlandse bloembollen beter onder de aandacht te brengen. Dit jaar gaat de zeventigste editie van start, met als thema ‘Flower power’. Twee maanden lang, van medio maart t/m medio mei, de periode waarin de bloembollen in volle bloei staan, is deze wonderschone plek op aarde te bezoeken.

Opstapplaatsen

"Jack & Louis Events biedt nu de mogelijkheid om daar gezellig met een groep Flakkeeënaars makkelijk en comfortabel naartoe te gaan, met opstapplaatsen in Ouddorp (8.00 uur), Goedereede, Stellendam, Melissant, Dirksland, Middelharnis/Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Schaapsweg. Er kunnen maximaal 54 personen mee. En: vol is vol! Opgeven kan bij Jaco Wolfert, liefst per mail: keukenhof2019@outlook.com. Maar bellen kan ook: 06 24113766."

Flakkeese dagreis naar de Keukenhof op 6 april