• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Met korting naar toneelmiddag Kant Noch Wal in Sommelsdijk

Gepubliceerd: Maandag 25 februari 2019 om 08:12

Met korting naar toneelmiddag Kant Noch Wal in Sommelsdijk

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Donderdag 21 maart 2019 14:00 uur


Sommelsdijk - Ieder lid van ouderenvereniging O-G-O kan nu met korting naar de toneelmiddag van toneelgroep 'Kant Noch Wal', op donderdagmiddag 21 maart 2019. "Na de succes van voorgaande jaren gaat de O-G-O (Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee) ook dit jaar weer toegangskaarten met korting voor haar leden aanbieden voor de middagvoorstelling van de toneelgroep 'Kant Noch Wal' in de zaal van Wijkgroep “De Zwaluw” aan de Sperwer 55 in Sommelsdijk. Lees hieronder meer.

DNA-ONBEKEND

Het stuk heet “DNA-ONBEKEND! “ Het is een klucht in drie bedrijven. Het gaat over Stien en haar broer Gerrit. Stien heeft haar moeder beloofd om voor hem te zorgen, maar ze wordt stapelgek van hem! Wanneer haar schoonzuster met haar zoon op visite komt, wordt het er ook niet gezelliger op in huize Slijkstra. Als Martha een gevoelig onderwerp aansnijdt en Gerrit daarin meegaat, is de maat vol voor Stien en bedenkt ze een plan om hun een lesje te leren. Wanneer Stien door een noodlottig ongeval om het leven komt, beginnen Gerrit en Martha meteen met het verdelen van de erfenis, aangezien zij de enige erfgenamen zijn… Of zijn ze dat toch niet?!

Welkom/opgeven

Voor leden van de O-G-O zijn weer toegangskaarten ingekocht die met een korting kunnen worden aangeboden. Toegang voor leden van de O-G-O is nu €5,00 per persoon. Te voldoen aan de zaal. Aanmelden via info@o-g-o.nl of bellen naar Marrie Breeman, tel. (0187-)484559 of 06-1305 8237.

Zaal open 13.30 uur, aanvang 14.00 uur. Einde middag rond 16.00 uur.