• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Youth Event Doopsgezinde kerk

Gepubliceerd: Vandaag om 03:21

Youth Event Doopsgezinde kerk

Plaats: Ouddorp
Datum: Zondag 12 juli 18:30 uur


Youth Event. Zondag 12 juli om 18:30 uur is er, na maanden van Lock-down, eindelijk weer een Youth Event in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp. Jorg Littooij zal onze spreker zijn en de Youth Event band zorgt voor de muziek.

 Jorg Littooij is sinds 1 augustus 2019 werkzaam in de functie assistent-predikant NextGen. Hij heeft als missie dat de kerk een plek is en blijft waar de nieuwe generatie zich gezien, gehoord en gekend weet. Hij vindt het belangrijk dat jonge mensen kunnen groeien in het liefhebben van God, hun naasten en zichzelf, om zo in deze wereld te staan op een manier die bij hen aansluit. Jongeren zijn niet alleen de kerk van de toekomst maar juist de kerk van nu.

Vanwege de corona maatregelen mogen er 100 mensen de dienst bijwonen. Daarom moet van te voren gereserveerd worden. Dit kan vanaf 03 juli na 20:00 uur tot 10 juli voor 20:00 uur, via het aanmeldingsformulier https://www.doopsgezindouddorp.nl/2020/06/11/kerkbezoek-vanaf-1-juli-a-s-toelichting.Hierbij krijgen de jongeren uiteraard voorrang, maar voor iedereen geldt: “wees er snel bij”.Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en bij binnenkomst zullen we de geldende maatregelen nader toelichten. Jammer genoeg mag er niet meegezongen worden tijdens het Event, maar we zien er naar uitjullie weer te ontmoeten. Om een mooi moment met onze grote God te mogen hebben en met elkaar die God te mogen aanbidden.

Youth Event Doopsgezinde kerk