• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Vroege natuurbelevingsexcursie in de Kwade Hoek met knapzak

Gepubliceerd: Zondag 19 mei 2019 om 03:22

Vroege natuurbelevingsexcursie in de Kwade Hoek met knapzak

Plaats: Goedereede
Datum: Zaterdag 18 mei 05:00 uur


05.00-07.30 uur Vroege natuurbelevingsexcursie in de Kwade Hoek met knapzak. Kosten: leden € 20,00; niet-leden € 25,00; kinderen€ 15,00; OERRR € 10,00.

Je moet er wat voor over hebben, zo vroeg uit de veren! Maar wat een belevenis krijg je terug om de natuur te zien ontwaken. En dan ook nog eens met de opkomende zon je ontbijtje nuttigen … dat is pas genieten!

Natuur zien ontwaken
Tijdens deze excursie zie je het niet alleen dag worden, je gaat het echt letterlijk beleven. Langzaam neemt de stilte het geluid aan van de vele broedvogels in de Kwade Hoek. En blijf ook goed om je heen kijken. Niet alleen jij, maar ook de reeën zijn er misschien vroeg bij.

Ontbijt met opgaande zon
Van al die actieve inspanning krijg je honger. Het ontbijt draag je mee in een knapzak. Samen met een ervaren natuurgids zoeken jullie een mooi plekje uit waar je kunt genieten van je ontbijt en van de opkomende zon.

Goed om te weten

Trek stevige, dichte wandelschoenen aan Trek warme kleding aan Neem je verrekijker mee Je kunt gratis parkeren Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar Lengte is 5 km  Niet geschikt voor honden Controleer jezelf op teken na elk bezoek aan de natuur
Vroege natuurbelevingsexcursie in de Kwade Hoek met knapzak