• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Marlon Kicken in Houten Kaap

Gepubliceerd: Vandaag om 03:21

Marlon Kicken in Houten Kaap

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 17 oktober 20:30 uur


"In de lift" . De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar ons theater! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Een zeldzaam gouden combinatie: lange dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘g’ en ontzettend grappig. Marlon Kicken is met zijn theatervoorstelling In de lift te zien op zaterdag 17 oktober in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp.

Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao, groeide op in Aarle-Rixtel in Zuid-Brabant en wordt geprezen om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent! Hij werd bekroond met de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award (beste stand-up comedian van de Benelux) en treedt sinds 2009 veelvuldig op in de Nederlandse theaters.

Hij trok de aandacht als eerste donkere carnavalsprins van Aarle-Rixtel, als ‘tropisch’ tonprater én als Brabantstalig cabaretier. Kicken heeft altijd gedaan waar hij zin in heeft, zegt hij. Hij is geen carrièreplanner: het komt zoals het komt. Toch doet hij het als cabaretier niet slecht. Hij stond met succes op Lowlands, Zwarte Cross en FestyLand.

Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? In zijn derde theatervoorstelling ‘In de lift’ neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten?

Met een humoristische blik becommentarieert Marlon de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!

“Marlon Kicken, met zwaar Brabants accent, is heel leuk. Gemoedelijk, grappig, subtiel. Een leuke verrassing dus.” (bron: Blog Cultuurbarbaar)

Tickets voor de voorstelling In de lift, op 17 oktober (verzet vanaf 14 maart) om 20.30 uur, kosten €17,50 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en verkrijgbaar bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Vakantiepark De Klepperstee of via VVV Goeree-Overflakkee.

Marlon Kicken in Houten Kaap