• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Doe mee voor het goede doel met Curamare Tulpenrit 2019 

Gepubliceerd: Maandag 11 februari 2019 om 15:41

Doe mee voor het goede doel met Curamare Tulpenrit 2019 

Plaats: meerdere dorpen
Datum: Zaterdag 20 april 2019 10:30 uur


Goeree-Overflakkee - Jaarlijks eind april is Goeree Overflakkee gekleurd door de bloeiende bollenvelden. Rijk gekleurde tulpen die, al toerend in de auto over de kleine wegjes en dijkjes, fraaie plaatjes opleveren. Op D.V. 20 april 2019 wordt de Curamare Tulpenrit georganiseerd voor bezitters van een old- of youngtimer. Deze rit is ongeveer 100 kilometer lang en brengt de rijders langs vele mooie plekjes. Het doel van deze rit is het bijeenbrengen van een mooi bedrag waaruit de aanschaf van robothuisdieren kan worden gefinancierd. Lees hieronder meer.

Het goede doel

Het doel van deze rit is het bijeenbrengen van een mooi bedrag waaruit de aanschaf van robothuisdieren kan worden gefinancierd. Binnen Curamare zijn al meerdere van deze robothuisdieren in gebruik en ze voorzien in een behoefte.

CuraMare Tulpenrit

De start van de Curamare Tulpenrit is om 10:30 uur, vanaf zorgcentrum Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, waar de deelnemers worden ontvangen. De afsluiting vindt plaats bij Vakgarage Stellendam in Stellendam.

Deelname

Deelname aan de Curamare Tulpenrit kost €12,50 per auto met bestuurder en €5,00 per meerijder. Voor de eerste 50 deelnemers met een old- of youngtimer is er een leuke goody bag en een rallybord. De opbrengst komt volledig ten goede aan het gestelde doel. Wilt u meerijden maar heeft u geen old- of youngtimer, dan bent u toch van harte welkom. U kunt dan met één van de deelnemende auto's meerijden. Inschrijven kan door het sturen van een email aan r.mostert@telfort.nl of janennellievandersluijs@gmail.com.

Tekst organisatie Curamare Tulpenrit