• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Open dag stamboomonderzoek in het Streekarchief

Gepubliceerd: Donderdag 07 februari 2019 om 10:47

Open dag stamboomonderzoek in het Streekarchief

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 02 maart 10:00 uur


Middelharnis - Op zaterdag 2 maart 2019 organiseert het Genealogisch Centrum Goeree-Overflakkee, dé vereniging van stamboomonderzoekers op het eiland, weer een open dag. In het Streekarchief GO, in het bestuurscentrum Rondeel aan de Dwarsweg in Middelharnis, kunt u hulp krijgen bij het zoeken naar uw voorouders op Goeree-Overflakkee. Hier kunt u mensen ontmoeten die misschien wel naar dezelfde familie onderzoek doen, kunt u snuffelen in de grote verzameling familieberichten en familiedrukwerk van het Genealogisch Centrum, en kunt u tussendoor een gratis kopje koffie drinken. Lees hieronder meer.

Vervolg

Deskundigen van het Genealogisch Centrum en medewerkers van het Streekarchief wijzen u graag de weg in al het materiaal dat bewaard gebleven en ontsloten is. Niet alleen Richard Groenendijk heeft een Verborgen Verleden op het eiland, zoals niet zo lang geleden in de gelijknamige tv-serie te zien was, u misschien ook wel! Kom dus op 2 maart tussen tien en vier uur naar het Streekarchief, Dwarsweg 40 in Middelharnis.

Workshop

Deze dag wordt er van half elf tot twaalf uur onder leiding van een ervaren genealoog ook een workshop gehouden over het gebruik van internet bij het opzetten of vervolmaken van uw stamboom en familiegeschiedenis.

De workshop is kosteloos, maar u moet zich wel van te voren opgeven bij het secretariaat van het Genealogisch Centrum, via email info@genealogieflakkee.nl

Reageer bijtijds want het aantal plaatsen is, gezien het aantal beschikbaar computers waarmee geoefend kan worden, beperkt.

Voor nog meer informatie over Flakkeese families en hun geschiedenis kijk op genealogieflakkee.nl.

Bron Streekarchief G-O