• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Strik je veters voor KiKa en steun onderzoek kinderkanker

Gepubliceerd: Dinsdag 22 januari 2019 om 14:53

Strik je veters voor KiKa en steun onderzoek kinderkanker

Plaats: niet op G-O
Datum: Zondag 19 mei 2019 10:00 uur


Goeree-Overflakkee - KiKa-ambassadeur op ons eiland, Kees Witte, staat bol van ideeën om voor KiKa (strijd tegen KinderKanker) geld op te halen. Op deze manier kunnen meer (nieuwe) onderzoeken plaatsvinden. Hij schrijft: "Zat laatst zomaar een beetje te denken... het is toch onvoorstelbaar hoeveel mensen op ons eiland hardlopen...." Een nieuw plan werd geboren in de strijd tegen KinderKanker! Lees hieronder het plan van Kees en doe mee met de KiKa-run in Rotterdam op 19 mei 2019.

Kees Witte: "..het is toch onvoorstelbaar hoeveel mensen op ons eiland hardlopen. En ik denk dan bij mezelf dat ik zou willen dat ik het ook nog kon, maar helaas lukt me dat niet meer. Weet je, als ik een kilometer gewoon loop, sta ik al te hijgen als een oude locomotief. Het lijkt me heerlijk om door de mooie natuur op ons eiland te rennen. Genieten van al dat moois en het is ook nog eens goed voor je gezondheid zeggen ze. Je moet wel passen dat je jezelf niet voorbij loopt, net als Lucky Luck, want dan ben je verkeerd bezig. Ik wilde dat ik en met mij zijn er nog veel meer mensen die dit graag nog willen, heerlijk kon hardlopen door de natuur.

Maar weet je vrienden, er zijn ook veel kinderen die deze wens hebben. Maar helaas zijn ze ziek en kunnen ze dat niet. Zij hebben maar één wens en dat is beter worden en dan heerlijk rennen. Lijkt je dat niet heerlijk! Kinderen die net als jij door de natuur rennen of achter een bal rennen. Zie je het al voor je?

Nu zul je denken waar heeft Kees het nu over? De meeste onder jullie kunnen hardlopen en genieten van de omgeving. Stel je nu voor dat je ook nog eens die kinderen die de wens hebben om hard te lopen, kunt helpen door je in te schrijven voor de Kika-run. Je pakt dan drie mooie doelen: gezondheid, genieten van de natuur en je steunt Kika. Wat wil je nog meer?

Dus vrienden: Strik je veters voor KiKa en steun onderzoek naar kinderkanker! In ons land krijgen elk jaar ruim 550 kinderen tussen 0 en 18 jaar een vorm van kanker. Dat zijn meer dan 10 kinderen per week!

KiKa wil de genezingskans van deze zieke kinderen vergroten. Met jouw deelname voor KiKa help je ons hierbij. Loop iedere stap voor KiKa en steun onderzoek naar kinderkanker. Samen maken we het verschil voor kinderen met kanker!

Schrijf je in bij ons K-G-O team en loop mee op 19 mei 2019 met ons de KiKa-run in Rotterdam."

Meer informatie via: https://www.runforkika.nl/team-k-g-o.

Strik je veters voor KiKa en steun onderzoek kinderkanker