• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Samenzang-avond 'Engelse Hymns' voor het goede doel

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 om 15:32

Samenzang-avond 'Engelse Hymns' voor het goede doel

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zaterdag 26 januari 2019 19:30 uur


Sommelsdijk - "Misschien kent u het bijzondere verhaal van John Newton. Hij leefde in de 18e eeuw en was kapitein van een slavenschip. Na zijn bekering werd hij een bewogen prediker van het Evangelie. Niet alleen met gesproken woorden getuigde hij van zijn Koning, hij had ook dichterlijke gaven. Van zijn hand is het prachtige 'Amazing Grace', een lied waar ook zijn eigen levensverhaal op ontroerende wijze in doorklinkt." Op zaterdagavond 26 januari 2019 bent u welkom bij een Samenzang-avond 'Engelse Hymns' (met toelichting) voor het goede doel. Lees hieronder meer.

Vervolg
"Onder andere bovenstaande Hymn maakt deel van het programma van een Samenzang-avond die op D.V. zaterdag 26 januari in de Rehobôthkerk in Sommelsdijk gehouden zal worden.

Programma

Het programma voor deze avond bestaat namelijk uit bekende Engelse Hymnes. Deze Hymns kenmerken zich door prachtige melodieën en een rijke inhoud. Naast 'Amazing Grace' maken ook 'Rock of ages' en 'Abide with me' deel uit van het programma.
De te zingen Hymns worden ingeleid en toegelicht door dr. P.C. Hoek. Organist deze avond is dhr. J.C. van Wijk. De Hymns worden deels in het Engels, deels in het Nederlands gezongen. De Engelse tekst is van een vertaling voorzien.

De toegang voor deze avond is vrij. Er zal een collecte worden gehouden voor de Spaanse Evangelische Zending. "De organisatie heet u en jou heel hartelijk welkom!"

Wat: Samenzang-avond Engelse Hyms
Wanneer: Zaterdag 26 januari 2019, van 19:30 uur - 21:00 uur.
Waar: Rehobôthkerk, Olympiaweg 44 te Sommelsdijk.

Samenzang-avond 'Engelse Hymns' voor het goede doel