• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Zorggroep Haringvliet te gast bij PCOB Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 om 06:40

Zorggroep Haringvliet te gast bij PCOB Goeree-Overflakkee

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 21 januari 2019 14:00 uur


Middelharnis - PCOB-GO (Protestants Christelijke Ouderen Bond) zal op maandagmiddag 21 januari 2019 weer een bijeenkomst organiseren, ditmaal met het onderwerp 'Zorg'. "Onze gasten deze middag zijn medewerkers van Zorggroep Haringvliet. Onder andere een huisarts, praktijkondersteuner, casemanager Dementie en een medewerker van Stichting Zijn." De bijeenkomst zal plaatsvinden in verenigingsgebouw De Hoeksteen aan de Ring te Middelharnis. Lees hieronder verder.

Vervolg

Tijdens de bijeenkomst zullen diverse zorgverleners (onder andere een huisarts, praktijkondersteuner, casemanager Dementie en een medewerker van Stichting Zijn) aan het woord komen. De verschillende zorgverleners gaan een korte presentatie geven waarbij zij uitleg geven over wat zij doen als zorgverlener met en voor ouderen.

In het tweede deel van de bijeenkomst staat een panel discussie gepland waarin graag met de aanwezigen in gesprek wordt gaan.

Programma

De zaal is open om 13:00 uur. Om 14:00 uur zal gestart worden met een Bijbellezing en gebed door de voorzitter. De zorgverleners starten om 14:15 uur en zijn tot 15:00 uur aan het woord. Vervolgens zal er een pauze zijn waarna om 15:20 het tweede deel van de middag zal beginnen met een panel discussie. De sluiting zal door de voorzitter om 16:00 uur plaatsvinden.

Het bestuur van PCOB-GO hoopt op een grote opkomst van haar leden en eventuele gasten die belangstelling hebben voor de vereniging en overwegen lid te willen worden. Entree slechts €2,00.