• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Kom naar het Voorleesontbijt met Nationale Voorleesdagen 2019

Gepubliceerd: Zondag 06 januari 2019 om 15:33

Kom naar het Voorleesontbijt met Nationale Voorleesdagen 2019

Plaats: Middelharnis
Datum: Woensdag 23 januari 2019 09:00 uur


Middelharnis – De Nationale Voorleesdagen wordt op woensdagochtend 23 januari 2019 feestelijk geopend met het Voorleesontbijt. Peuters en kleuters zijn samen met hun ouders of verzorgers van harte welkom in de Bibliotheek in Middelharnis, het Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis en in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBres in Brielle. Lees hieronder meer en reserveer snel een plekje.

Na het Voorleesontbijt wordt voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar: “Een huis voor Harry” van de auteur Leo Timmers.
Harry is een echte huiskater. Het liefst zit hij veilig binnen, maar als vlinder Vera hem uitnodigt om tikkertje te spelen besluit hij mee te doen. Hij rent steeds verder van zijn eigen vertrouwde huis, totdat hij verdwaalt. Hij komt allerlei onbekende huizen tegen en hij raakt in paniek. Gelukkig ontmoet Harry katten die hem de weg wijzen naar Vera. Op speelse wijze wordt de weg naar huis gevonden.
Na het voorlezen praten we na, we zingen het lied dat speciaal geschreven is bij het Prentenboek van het Jaar en knutselen naar aanleiding van het verhaal.

Gratis lid worden
Tijdens de Nationale Voorleesdagen 2019 (Van 23 januari tot en met 2 februari ) kunnen kinderen tot 6 jaar gratis lid worden van de bibliotheek. Ze ontvangen bij inschrijving een leuk presentje! (zolang de voorraad strekt).

Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis, Sport-en Cultuurhuis DukdalfBRES in Brielle en de Bibliotheek in Middelharnis | Woensdag 23 januari 2019 | 09.00 – 11.00 uur | Toegang gratis, maar er zijn een beperkt aantal plaatsen. Reserveer snel je plekje via www.bzhd.nl

Kom naar het Voorleesontbijt met Nationale Voorleesdagen 2019 Kom naar het Voorleesontbijt met Nationale Voorleesdagen 2019