• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

In Middelharnis en Stellendam opstappen met Kunstbus

Gepubliceerd: Dinsdag 01 januari 2019 om 13:38

In Middelharnis en Stellendam opstappen met Kunstbus

Plaats: niet op G-O
Data: Donderdag 14 februari 2019 09:00 uur
Zondag 31 maart 2019 09:00 uur


Regio - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert regelmatig een uitstapje naar een musical, museum of stad met de Kunstbus. De eerste excursie naar Museum Voorlinden ws een succes, nu volgt Musical Evita. U kunt onder andere opstappen in Stellendam en Middelharnis.

Zondag 31 maart: Musical Evita
Bezoek met de Kunstbus zondagmiddag 31 maart de Musical Evita! Het verhaal gaat over de tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte. Dit brengt haar van tweederangs actrice tot First Lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Maar nog altijd een mythe. Een inspiratie voor vele powervrouwen vandaag de dag met haar niet te stuiten ambitie.
Evita is een nieuwe, groots opgezette, Nederlandstalige versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de (vertaalde) hits Don’t cry for me Argentina en You must love me, begeleid door een negenkoppig live-orkest. Let op: aanmelding mogelijk tot 7 januari!

Zondag 31 maart | 12:00 uur tot 18:00 uur | Opstapplaatsen: Stellendam, Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse | Prijs € 59,- / bibliotheekleden € 56,50

Kaarten

Kaarten voor de Kunstbus-excursies zijn te reserveren via www.bzhd.nl of aan de balie in de bibliotheek Zuid Hollandse Delta en twitter.com/bibliotheekzhd

In Middelharnis en Stellendam opstappen met Kunstbus