• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Voorlichting dementie tijdens het mantelzorgcafé 25 januari

Gepubliceerd: Maandag 24 december 2018 om 08:57

Voorlichting dementie tijdens het mantelzorgcafé 25 januari

Plaats: Middelharnis
Datum: Vrijdag 25 januari 2019 13:30 uur


Middelharnis - “Ik weet niet of je nog altijd weet wie ik ben. Maar ik weet wel dat ik zeker iets voor je beteken….” Graag wil de organisatie van het mantelzorgcafé u uitnodigen voor weer een nieuw mantelzorgcafé op donderdag 25 januari 2019 in het Diekhuus te Middelharnis. Op deze middag komt Jannie van Eck, casemanager Dementie, meer vertellen over het onderwerp Dementie. Het is duurt nog even, maar zet de middag vast in uw agenda! Lees hieronder meer.

Een casemanager kan van dienst zijn als u vragen heeft of problemen ervaart die met dementie te maken hebben. De casemanager is het vaste aanspeekpunt voor u en uw mantelzorgers. Zij geeft informatie, advies, begeleiding en voorlichting aan u en uw familie, vriend of buur.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee: "Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij bijeenkomsten. Deze middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13:30 uur en het café zal rond 15:30 uur afgelopen zijn."

Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-641344. In het 2019 is het mantelzorgcafé ook weer gepland op donderdagmiddag: 25 januari, 22 februari, 29 maart, 26 april, 31 mei, 27 september, 25 oktober en 29 november.

"Wij hopen u te ontmoeten op de activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom!"