• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Afscheids-Kerstconcert Mannenkoor Ons Koor Middelharnis

Gepubliceerd: Donderdag 06 december 2018 om 16:41

Afscheids-Kerstconcert Mannenkoor Ons Koor Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 17 december 2018 19:30 uur


Middelharnis - Maandagavond 17 december 2018 zal mannenkoor ‘Ons Koor’ voor de laatste keer haar jaarlijkse kerstconcert geven in de Emmaüskerk aan de Koningin Julianaweg te Middelharnis. ‘Ons Koor’, opgericht in 1935 (dus 83 jaar oud), heeft al een aantal jaren gebrek aan jonge aanwas. Een landelijk gegeven. Gevolg is een sterke vergrijzing en daling van het ledenaantal.... Lees hieronder verder.

Mannenkoor Ons Koor

"Op den duur kan hierdoor de kwaliteit van onze zang in gedrang komen, ook financieel wordt de situatie onhoudbaar. Wèl kunnen de leden terugkijken op een rijk verleden met vele reisjes in binnen en buitenland, mooie optredens en regelmatig prijzen tijdens concoursen.
Bij ons laatste optreden zullen nummers gezongen worden gekozen door onze leden uit de kerstconcerten van de laatste 3 jaar. De muzikale leiding heeft Meike Warmoeskerken, afkomstig uit Bergen op Zoom. Op Goeree-Overflakkee bekend en gewaardeerd als enthousiast dirigente van gemengd koor Excelsior uit Dirksland. Achter de piano Marlous Smit jr., o.a. op ons eiland bekend als dirigente van gemengd koor Apollo uit Nieuwe-Tonge.

Vanaf 19:30 uur bent u welkom in de kerk. Het concert zal beginnen om 20:00 uur. De toegang is ook dit jaar weer geheel gratis.

Afscheids-Kerstconcert Mannenkoor Ons Koor Middelharnis