• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Wandelen in de Kerstvakantie

Gepubliceerd: Zondag 30 december 2018 om 03:20

Wandelen in de Kerstvakantie

Plaats: Oude-Tonge
Datum: Zaterdag 29 december 14:00 uur


Met ambassadeurs van Goeree-Overflakkee op stap in de kerstvakantie

 

In het kader van de Erfgoedlijn Goeree-Overflakkee  zijn de afgelopen jaren ambassadeurs actief die rondleidingen kunnen verzorgen in diverse dorpen rondom de thema’s Watersnoodramp en de Havenkanalen. Deze rondleidingen kunnen het gehele jaar door voor groepen (op aanvraag) via de VVV worden geboekt maar in de aanstaande kerstvakantie zijn er twee geplande rondleidingen waarvoor bij de VVV door individuele deelnemers, kaartjes kunnen worden gereserveerd.

 

Op zaterdag 29 december om 14.00 is er een rondwandeling met een “havenkanaal-ambassadeur” in Oude-Tonge. Gestart wordt bij het beeld van “de Kaaiwerker” aan de haven. Reserveren is mogelijk t/m vrijdag 28 december (16.45 uur i.v.m. inventarisatie min. aantal deelnemers) bij de VVV Goeree-Overflakkee in Ouddorp (tel. 0187-681789 of info@vvvgoeree-overflakkee.nl) en bij doorgang, ook nog bij de ambassadeur zelf (bij aanvang). Deelname is € 4,-- p.p.

 

Op zaterdag 5 januari om 14.00 uur is er een rondwandeling met een “Watersnoodramp-ambassadeur” in Stellendam. Gestart wordt bij Restaurant ’t Wapen van Stellendam, Voorstraat 2 in Stellendam. Reserveren is mogelijk t/m vrijdag 4 januari (16.45 uur i.v.m. inventarisatie min. aantal deelnemers) bij de VVV Goeree-Overflakkee in Ouddorp (tel. 0187-681789 of info@vvvgoeree-overflakkee.nl) en bij doorgang, ook nog bij de ambassadeur zelf  (bij aanvang). Deelname is € 6,50 p.p. (incl. film en kopje koffie/thee).