• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Kamerkoor Fiori Musicali brengt Kerstsfeer in de Toren

Gepubliceerd: Vrijdag 23 november 2018 om 13:51

Kamerkoor Fiori Musicali brengt Kerstsfeer in de Toren

Plaats: Goedereede
Data: Zaterdag 22 december 2018 19:00 uur
Zaterdag 22 december 2018 21:00 uur


Goedereede - Kamerkoor Fiori Musicali sluit het jubileumjaar af met de traditionele Kerstconcerten in de Toren van Goedereede op zaterdag 22 december 2018. Gezien de betrekkelijk kleine publieksruimte in de Toren zingt het koor twee keer hetzelfde programma, om 19:00 uur en om 21:00 uur. De Toren van Goedereede is onverwarmd, warme kleding is derhalve aanbevolen. Kaartverkoop loopt doorgaans goed, bestel dus snel. Lees hieronder meer.

Terugblik Jubileumfeest
Al vijftien jaar zingt het koor onder de inspirerende leiding van Sietse van Wijgerden. Onlangs, op 6 oktober j.l., was er een feestelijk jubileumconcert, met veel publiek en een aansprekend programma. Fiori Musicali kijkt er met trots en tevredenheid op terug. Het koor heeft inmiddels een trouwe schare Vrienden van Fiori, die enkele privileges genieten als dank voor hun financiële steun. Vriend worden kan nog steeds, via de site www.fiori-musicali.nl

Kerstrepertoire
Na dat feest in oktober kwam meteen het repertoire voor de jaarlijkse kerstconcerten op de studielessenaars. Het koor verheugt zich alweer op de sfeer in de Toren. Echt kaarslicht in de imposante kroonluchter. Koorklanken, die worden weerkaatst door eeuwenoude torenmuren. Er zijn jaren geweest dat er tijdens het concert sneeuw dwarrelde langs de hoge ramen, als finishing touch. Maar met of zonder sneeuw: de kerstsfeer is hoe dan ook gegarandeerd.

Fiori Musicali gaat werk uitvoeren van Monteverdi, Byrd, Bach, Mendelssohn, Reger en Poulenc, waarmee de kerstboodschap in veel verschillende klankkleuren tot het publiek komt. Glühwein en warme chocolademelk maken de sfeer compleet. Jonge kinderen mogen gratis op schoot, voor volwassenen is de toegangsprijs €12,50 en voor jongeren tot 18 jaar €7,50.

De Toren van Goedereede is onverwarmd, warme kleding is derhalve aanbevolen. Kaartverkoop loopt doorgaans goed, bestel dus snel via deze link.

Kamerkoor Fiori Musicali brengt Kerstsfeer in de Toren