• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Lichtjestocht voor Sophia Kinderziekenhuis

Gepubliceerd: Donderdag 22 november 2018 om 13:44

Lichtjestocht voor Sophia Kinderziekenhuis

Plaats: Dirksland
Datum: Woensdag 12 december 2018 18:30 uur


Dirksland - Op woensdagavond 12 december 2018 kun je in Dirksland een hele lange lichtjesstoet tegenkomen: de lichtjestocht voor de Vrienden van Sophia. Jeugdwerk SVIK: "Met deze lichtjestocht voor Sophia willen we samen met alle kinderen uit Dirksland en omstreken, geld inzamelen om dit goede doel te steunen. Alle kinderen die met deze tocht meelopen kunnen zich laten sponsoren. De sponsorformulieren worden uitgedeeld op de scholen en kinderdagverblijven in Dirksland, of kun je downloaden via onze website. Door de deelname aan de Lichtjestocht draag je bij aan de beste zorg voor zieke kinderen." Lees hieronder meer.

Doe mee met Lichtjesloop

De lichtjesloop start om 18:30 uur vanuit de Victoriahal aan de Ph. Hoofjesweg in Dirksland. Op het startpunt krijgen de kinderen die meelopen een lampionnenstokje. Verzamelen voor de lampionnenoptocht kan vanaf 18:00 uur in de Victoriahal. De lampion voor aan het stokje kan thuis gemaakt worden of gratis worden versierd op woensdag 12 december van 14:00 tot 15:30 uur in de Victoriahal. Een sjabloon en uitleg vindt je onderaan de website van SVIK.

Nadien kunnen de kinderen het geld gaan innen bij de sponsoren en inleveren op school of overmaken naar de SVIK. Info hierover kunt u vragen via de mail: info@svik.nl. Dit kan tot 17 december.

Op 19 december zullen de directeuren van beide scholen en het kinderdagverblijf in Dirksland, symbolisch het opgehaalde bedrag overhandigen aan een ambassadeur van het Sophia Kinderziekenhuis.

Oproep begeleiding stoet

"Om de stoet zo veilig te laten verlopen zijn we op zoek naar volwassenen om de tocht te begeleiden. Als u een handje mee wilt helpen dan kunt u zich opgeven via jeugdwerk@svik.nl Lopen jullie ook mee voor de kinderen in het Sophia? Wilt u als bedrijf of individueel ook iets schenken aan dit initiatief dan kunt u contact opnemen via jeugdwerk@svik.nl."