• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Lichtjestoer bij SVIK

Gepubliceerd: Donderdag 13 december 2018 om 03:20

Lichtjestoer bij SVIK

Plaats: Dirksland
Datum: Woensdag 12 december 18:30 uur


Lichtjestocht voor Sophia Kinderziekenhuis.

 

Op 12 december kun je in Dirksland een hele lange lichtjesstoet tegen komen. En wel de lichtjestocht voor de Vrienden van Sophia. Met deze lichtjestocht voor Sophia willen we samen met alle kinderen uit Dirksland en omstreken, geld inzamelen om hun te steunen. Alle kinderen die met deze tocht meelopen kunnen zich laten sponseren. De  sponsorformulieren worden uitgedeeld door de scholen en kinderdagverblijven in Dirksland. Of kun je downloaden via onze site Daarmee kunnen de kinderen op zoek gaan naar sponsoren. De lichtjesloop start om 18.30 uur vanuit de Victoriahal aan de Phhoofjesweg in Dirksland. Op het startpunt krijgen de kinderen die meelopen een lampionnenstokje. Verzamelen voor de lampionnenoptocht kan vanaf 18.00 uur in de Victoriahal.

De lampion voor aan het stokje kan thuis gemaakt worden of  gratis worden versierd op woensdag 12 december van 14.00 tot 15.30 uur in de Victoriahal. Een sjabloon en uitleg vindt je bij deze brief. 

Nadien kunnen de kinderen het geld gaan innen bij de sponsoren en inleveren op school of overmaken naar de SVIK. Info hierover kunt u vragen via info@svik.nl  Dit kan tot 17 december. Op 19 december zullen de directeuren van beide scholen en het kinderdagverblijf symbolisch het opgehaalde bedrag overhandigen aan een ambassadeur van het Sophia Kinderziekenhuis. 

Om de stoet zo veilig te laten verlopen zijn we op zoek naar volwassenen om de tocht te begeleiden. Als u een handje mee wilt helpen dan kunt u zich opgeven via jeugdwerk@svik.nl

Lopen jullie ook mee voor de kinderen in het Sophia?

Wilt u als bedrijf of individueel ook iets schenken aan dit initiatief dan kunt u contact opnemen via jeugdwerk@svik.nl