• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Barbecue bij Bij Marc

Gepubliceerd: Zondag 21 juli 2019 om 03:21

Barbecue bij Bij Marc

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 20 juli 18:30 uur


– Na het succes van vorig jaar organiseren Restaurant Bij Marc en Ouddorp Duin op zaterdag 20 juli 2019 de 2e editie van de Pleinbbq. Schuif ook aan bij de gezelligste barbecue van het jaar! Na het succes van vorig jaar organiseren Restaurant Bij Marc en Ouddorp Duin op zaterdag 20 juli 2019 de 2e editie van de Pleinbbq. Schuif ook aan bij de gezelligste barbecue van het jaar!

 

Op het strandplein van Ouddorp Duin aan de Westerweg in Ouddorp staat om 18.30 uur een heerlijk buffet klaar met keuze uit diverse vleesgerechten, brood, salades en rauwkost. Tijdens de barbecue is er muzikaal entertainment door singer-songwriter Clementine Volker. Na het eten wordt er fijne Blues gespeeld door akoestisch duo BluesNote. De avond wordt afgesloten met elektrische Country muziek van de internationaal gerenommeerde band The Country Wings.

Voorafgaand aan de barbecue is er voor de kinderen nog een leuke, gratis, linedance workshop op het plein. Vooraf aanmelden voor deze workshop is niet nodig.

De kosten voor het BBQ-arrangement bedragen €17,50 voor volwassenen en €10,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Reserveren is gewenst. Dit kan in het restaurant of via 0187-745410.

Barbecue bij Bij Marc